Liever gek dan braaf

24.03.2017

De open dag van het Maastricht UMC+ hesen we 18 maart 2017 in een nieuwe jas. In co-creatie met het ziekenhuis ontwikkelden we een Doe- en beleefdag, rondom de ervaringen van 6 patiënten. Hun innemende en indringende verhalen vormden letterlijk de leidraad voor de ± 4.000 bezoekers. Naar concept en fysieke bewegwijzering, ontwikkelden we een app die praat met beacons.lees verder

Ladders & Bananen

01.03.2016

Door de grote opkomst voor de lezing van 25 februari verplaatste onze maandelijkse ‘lezing op de loft’ zich deze keer naar het Theater aan het Vrijthof. Op het podium Cyriel Kortleven, een spreker met meer dan 15 jaar ervaring in het vakgebied van creativiteit en innovatie. ‘Ladders & Bananen’ werd een inspirerende avond rondom het thema creativiteit en innovatie. Van kaarttruc tot golven van verandering en van ideakillers tot giga-dromen.


lees verder

Thanks for sharing!

21.01.2016

Meteen in het nieuwe jaar zochten we modellen van alle leeftijden en uit alle hoeken en gaten van de wereld. En dat hebben we geweten! Voorlopig is het zonder twijfel de leukste klus van het jaar. En in het (dit jaar) 30 jarig bestaan van Zuiderlicht by far de omvangrijkste modellenwerfactie ooit. In totaal reageerden ruim honderd mensen. De inbox raakte behoorlijk in de war van zoveel enthousiaste reacties. De uitgaande mail stampte drie dagen lang overuren. Iedereen die de moeite nam zijn of haar mooie gezicht in beeld te laten brengen: duizendmaal dank! We wisten wel dat rondom Maastricht zoveel moois te vinden zou zijn, maar jullie plezierige deelname overtrof alles. You made our days!


lees verder

Responsive kokosmakronen!

19.08.2015

Waarvoor kom je naar ons bureau? Wat tikt iemand in die een nieuw bureau zoekt?

Dit stukje gaat over branchevervaging. Of, positiever geframed, over integrale dienstverlening. Zo simpel als het voor de buitenwereld is, zo moeilijk is het voor onszelf om te bepalen wat we zijn en wat we doen. We kunnen het niet bagatelliseren. Omdat wij bedrijven helpen daarover na te denken en scherpe keuzes te maken. Positioneren is een vak. “Wie niet kiest, wordt niet gekozen.” Maar nu Google het oriëntatieproces domineert, moeten wij ook kiezen. Op welke zoektermen willen wij gevonden worden?


lees verder

Met FutureXpress naar het jaar 2020

28.03.2014

Vandaag is het zo ver. Vandaag steekt Lichting Zuid van wal. De generatie die in 2020 de wijde wereld in trekt. De generatie die nu nog in groep 8 van de basisschool zit. Bij die Lichting Zuid komt het jaar 2020 binnenkort zowat op het eigen schoolplein. De FutureXpress rijdt naar bijna 100 scholen in Zuid-Limburg. FutureXpress is een reizend theaterstuk, geproduceerd voor Lichting Zuid.


lees verder
  volgende
pijltje boven