Feestweekend

Het was een feestweekend voor Zuiderlicht: de eerste editie van Secret Postcards ging van start én Sinterklaas deed zijn intocht in Maastricht. Honderden kinderen maakten we blij met ons boekje ‘Van A tot Z’.

Grote kunst op kleinformaat -  Secret Postcards

Grote kunst op kleinformaat

Voor Secret Postcards verzorgden we alle communicatiemiddelen. Tot en met de bijna 500 pagina tellende catalogus toe. Een sponsorproject. Omdat we kunst en cultuur belangrijk vinden. Omdat we een bijdrage willen leveren aan de stad. En omdat we graag vormgeven aan mooie dingen. Het was een feest om te zien dat al die middelen een bijdrage leverden aan de zichtbaarheid. Secret Postcards was een uur na de opening al een groot succes! De tentoonstelling is nog de hele week te zien in de Jan van Eyck academie. En op dit moment zijn er nog enkele werken te koop. Dus als je van kunst houdt kunnen we je Secret Postcards van harte aanbevelen. Zie je meteen wat voor moois we hiervoor gemaakt hebben. Op die catalogus is het overigens nog even wachten. Zondag 25 november zullen de kopers van de dik 570 kunstwerken à € 55 kunnen opzoeken van welke kunstenaar hun nieuwste aanwinst is. Spannend. De catalogus is dan ook te koop. Voor maar € 10.

Het zuidelijkste puntje van Nederland in 26 lekkere letters

Het zuidelijkste puntje van Nederland in 26 lekkere letters

Opera Zuid richtte op de Stiphoutboot het Huis van Sinterklaas aan de Maas in. Tot 5 december is er van alles te zien en te doen. Je kunt er muziek maken, de Sint bezoeken, luisteren naar verhalen van Jacques Vriens en Pierre Rieu en nog veel meer. Kinderen die de boot bezoeken krijgen een goodybag mee. Zuiderlicht werd gevraagd ook iets te leveren voor in het tasje. Met liefde. We maakten een getypografeerd borstzakboekje waarin het alfabet de hoofdrol speelt. Elke letter is gelinkt aan onze omgeving. Om kinderen bewust te maken. Of trots te laten zijn. Eigen woordjes kunnen ze maken met de plaklettertjes van het omslag. Drukkerij Walters drukte het boekje. In een oplage van 3.000 ex. Om niet en met veel liefde. Nieuwsgierig naar ‘Het zuidelijkste puntje van Nederland in 26 lekkere letters’? We sturen het graag toe. Een mailtje volstaat: info@zuiderlicht.nl

Peggy van Sebillen schreef deze blog op 19.11.2012.
De blog valt in de categorieën Bureauzaken, Branding, Creativiteit, Cultuur, Design en Maastricht region
pijltje boven