Thanks for sharing!

21.01.2016

Meteen in het nieuwe jaar zochten we modellen van alle leeftijden en uit alle hoeken en gaten van de wereld. En dat hebben we geweten! Voorlopig is het zonder twijfel de leukste klus van het jaar. En in het (dit jaar) 30 jarig bestaan van Zuiderlicht by far de omvangrijkste modellenwerfactie ooit. In totaal reageerden ruim honderd mensen. De inbox raakte behoorlijk in de war van zoveel enthousiaste reacties. De uitgaande mail stampte drie dagen lang overuren. Iedereen die de moeite nam zijn of haar mooie gezicht in beeld te laten brengen: duizendmaal dank! We wisten wel dat rondom Maastricht zoveel moois te vinden zou zijn, maar jullie plezierige deelname overtrof alles. You made our days!


lees verder

Nederland tabletland

04.05.2015

In Nederland is het aantal tablets per huishouden groter dan in andere landen. Hoe zit het precies met het gebruik van die tablets? Hoeveel, wanneer en hoe gebruiken de Nederlanders hun tablets? Waar moet je rekening mee houden als je een website of een app ontwikkelt?


lees verder

Met FutureXpress naar het jaar 2020

28.03.2014

Vandaag is het zo ver. Vandaag steekt Lichting Zuid van wal. De generatie die in 2020 de wijde wereld in trekt. De generatie die nu nog in groep 8 van de basisschool zit. Bij die Lichting Zuid komt het jaar 2020 binnenkort zowat op het eigen schoolplein. De FutureXpress rijdt naar bijna 100 scholen in Zuid-Limburg. FutureXpress is een reizend theaterstuk, geproduceerd voor Lichting Zuid.


lees verder

Feestweekend

19.11.2012

Het was een feestweekend voor Zuiderlicht: de eerste editie van Secret Postcards ging van start én Sinterklaas deed zijn intocht in Maastricht. Honderden kinderen maakten we blij met ons boekje ‘Van A tot Z’.


lees verder

Wees verschillig

04.01.2012

Krimpkramp of niet, een bruisende metropool is onze Euregio nog niet. Terwijl deze alleen toekomst heeft als hechte groep van vitale steden. In Zuidstad of Eutropolis ontwikkelen talenten en ondernemers zich met slimme ideeën, cultuur, natuur, met elkaar verbonden door perfect OV. Op weg daarheen is er goed nieuws. ©-mill in Heerlen is het beste bedrijventerrein van het land, Boels, DSM en Rieu vieren wereldwijd triomfen en Magisch Maastricht trok weer honderdduizenden bezoekers. Maar is dat wel genoeg?


lees verder
  volgende
pijltje boven