Trots op ons eerste on-line jaarverslag

Woonpunt was blij met de site die we voor ze maakten. Ook zeer te spreken over ons CMS SiteEditor en onze manier van werken. Of we ook konden kijken naar hun digitale jaarverslag. Graag in ons systeem, maar dan wel met alle functionaliteiten van het digitale jaarverslag van het jaar ervoor. Oef, veel pagina’s met lange artikelen, allerlei zoek- en filtermogelijkheden, automatisch pdf-en genereren enz enz. Eigenlijk een behoorlijk technische applicatie, minder een echt communicatief middel. Zeker niet in vergelijking tot al die prachtige analoge jaarverslagen die we voor Woonpunt mochten maken.

Een flinke uitdaging dus, want we wilden het naast de basisfunctionaliteiten vooral ook mooi, snel en communicatief hebben. Het resultaat mag er zijn: ons eerst digi-jaarverslag in ons eigen digijaarverslagsysteem gebouwd op de splinternieuwe SiteEditor 4. Met de complimenten voor het hele team.

Woonpunt on-line jaarverslag

Een (web)applicatie die wel communiceert: met mooie fotografie, opmaak, koppen, ondanks langere ‘drogere’ artikelen. Geen grindbak, maar een app-je: voor in je browser welteverstaan.

Eline Dekker schreef deze blog op 06.07.2012.
De blog valt in de categorie Design en gaat over webdesign, jaarverslag en woonpunt.
pijltje boven