share

We worden gedwongen om dingen anders te doen dan ‘normaal’. Zelf had ik al veel ervaring met thuiswerken. Ik vind het fijn om mijn eigen tijd in te delen. Het werkt vaak efficiënter, zowel onderling als met klanten. Als dit achter de rug is, kunnen we van die ervaring de vruchten plukken.

IMG_20200324_154125.jpg

Meetings via Zoom.

Geleerd

Ik gaf gisteren een presentatie aan 11 mensen op 11 plekken. Zoom werkte technisch gezien heel goed, maar omdat alle toehoorders hun camera uit hadden staan, wist ik je niet of iemand intussen zijn boterham zat te smeren. Normaal zie je het als iemand even afhaakt, nu voelde het soms een beetje of ik tegen een muur stond te praten. De volgende keer ga ik zoeken naar mogelijkheden om mensen er beter bij te betrekken.

Tegenvaller

Het moeilijkste is om het gevoel te houden van wat er bureau-breed speelt. Ik mis de energie van wat anderen bezighoudt. Normaal gaat zoiets rond in het bureau. Nu ben je vooral bezig met je eigen projecten.

Het nieuws

Ik zit er van nature al bovenop en nu misschien nog wel wat extra. Mijn vriendin werkt als infectioloog in het MUMC+. Van haar hoor ik wel eens wat er achter de schermen aan de hand is. Daardoor kan ik het nieuws wat beter duiden.

Ik heb makkelijk praten met mijn vriendin en mijn hond.
Jeroen Huynen
Consultant / Partner, Zuiderlicht
IMG_20200331_091430.jpg

Best een vertrouwde habitat: thuiswerken.

Jeroen wandeling Ziggy.png

Rondje door de stad.

Boodschap aan de wereld

We leren dingen waarvan ik hoop dat we die vasthouden als alles straks weer normaal is. We bekijken kritischer of je iemand belt of chat of dat je echt moet vergaderen. Die efficiencyslag is goed. En wat ik heel knap vind, is hoe mensen met een heel gezin het thuis volhouden. Ik heb makkelijk praten met mijn vriendin en mijn hond.

Geschreven door
Zuiderlicht
Volg ons op