Onze expertises

Strategie & positionering

 

Doelgericht

Organisaties komen bij ons met een doel voor ogen. Een ander imago, effectievere marketing, meer bekendheid voor dienst of product. Ze willen met branding en design iets veranderen in het beeld bij hun doelgroepen. Met ons advies kiezen zij de positionering en profilering die past bij hun doelstellingen.

 

Merkstrategie

We verkleinen het zoekgebied door te zoeken naar het waarom, hoe en wat. We bepalen de gewenste identiteit, richtinggevende merkwaarden, centrale boodschap en merkstructuur: de ankers van branding en design. We doen dat pragmatisch, maar niet oppervlakkig. Gefundeerd, maar niet academisch.

 

Basis voor succes

Op die strategische basis zetten we de volgende stap. Soms vatten we visie, missie en strategie samen in een inspirerende corporate story. Of ontwikkelen we een nieuwe merknaam of pay-off. Als de merkidentiteit helder is, ontwikkelen we een creatief concept en schetsen we een samenhangende set communicatiemiddelen. 


Concept & design

 

Onderscheidend

Iedere dag zien en horen we duizenden boodschappen. In die context wilt u zich onderscheiden. In woord en beeld. Uw merk werkt pas als het contact maakt en zorgt voor energie en enthousiasme. Wij geloven in de kracht van design. Wetenschappelijk onderzoek door TNO, TU Delft en SWOCC geeft ons daarin gelijk.

 

Relevant en eerlijk

Een goed imago komt te voet en gaat te paard. Daarom moet de content relevant en zinvol zijn. De mooiste verpakking geeft nog geen meerwaarde aan een matig product. Daarom ontwikkelen wij creatieve concepten die krachtig zijn én op de lange termijn contact blijven maken. Omdat ze eerlijk en oprecht zijn.

 

Samenhangend

We besteden veel zorg aan de kwaliteit van de content. We doen niet aan borstroffelarij, maar baseren onze ideeën op feiten en cijfers. Daarbij is de juiste combinatie van tone-of-voice, design en techniek een subtiel spel. Die onderdelen krijgen bij ons allemaal de nodige aandacht.


Online & offline

 

Integrale aanpak

Een dag zonder smartphone is niet meer voor te stellen. Toch bestaat de iPhone pas sinds 2007. In die snel veranderende wereld moet uw merk overal dezelfde klasse en kracht uitstralen. Van app tot brief, van gevel tot banner. Of, via ons netwerk van getalenteerde specialisten, in video, animatie of expositie.

 

Herkenbaar & vindbaar

Om altijd herkenbaar te zijn, ontwerpen wij tijdloze identiteiten, logo’s en merknamen. Nooit trendy of modieus. Wel levendig, met bijzondere illustraties, goeie tekst en unieke fotografie. In een split second moet Google uw merk vinden. Waarvoor komen bezoekers op uw website? 

 

User experience

Hoe helpt u bezoekers optimaal? Is uw content interessant genoeg om te delen? Op het web staat de 'user experience' (UX) voorop. Dat vraagt: interaction design, techniek, CMS, content, functionaliteit, search engine optimization (SEO), social media... Wij brengen die expertises al ruim 15 jaar effectief samen.

 


pijltje boven