Mosa Maastricht responsive website

Snelle site voor de leukste fietskoeriers

De fietskoeriers van Demarrage zijn al jaren kind aan huis bij Zuiderlicht: voor snelle ritten naar en van drukker, de dagelijkse postbusleging en het bezorgen van 'allerlei' bij onze klanten. Tel daarbij op dat er heel wat Zuiderlichters 'iets met fietsen' hebben, dan begrijp je dat de site maken voor Demarrage voor ons een feestje was. De site heeft leuke actiefoto's van de koeriers, geeft ineressante weetjes over hun (niet) alledaagse beslommeringen, zoals een ritje voor David Bowie, maar vooral de nummers en info om snel de juiste koerier te kunnen boeken. We verzorgden de webteksten en techniek, fotografie (via Philip Driessen) en vormgeving.

 

Buiten Maastricht is Demarrage actief in Sittard, Eindhoven en Helmond. Speciale diensten zijn onder meer de pakketservice, de frankeerservice en de apotheekservice. Steeds meer bedrijven zien de meerwaarde van de duurzame dienst die Demarrage fietskoeriers levert en wat daarvan de praktische en financiële gevolgen zijn. Koeriers op de fiets kennen immers geen parkeerproblemen en veroorzaken geen files ;-).

 

Hulpvaardig als die snelle types zijn heeft de site ook nog een korte 'how to' instructievideo om een lekke band te fiksen. Ook lekker duurzaam!

 

 
Demarrage fietskoeriers responsive website Zuiderlicht pagina
Demarrage fietskoeriers Maastricht responsive website Zuiderlicht
Demarrage fietskoeriers Maastricht responsive website Zuiderlicht
pijltje boven