Martin Wiersma - Senior Webdesigner en Partner

Top webdesign, uit Limburg

Wat betekent webdesign Limburg voor Zuiderlicht?


Webdesign Limburg betekent voor ons webdesign dat zich kan meten met de hoogste nationale standaarden op het gebied van design gecombineerd met hart voor en kennis van de regio Limburg. Zuiderlicht is diep geworteld in Limburg en levert al bijna 30 jaar prijswinnend (web)design voor onze Limburgse klanten. Webdesign Limburg is voor ons lokale Limburgse service gekoppeld aan webdesign van de hoogste kwaliteit.Nieuwsgierig geworden naar wat we voor u kunnen betekenen?


Bel direct met +31(0)43 325 38 23 of stuur een mailtje naar info@zuiderlicht.nl


neem contact met ons op

Een selectie van Limburgse webdesign projecten

We ontwerpen en realiseren regelmatig websites voor Limburgse klanten. Bekijk hieronder een selectie van onze webdesign Limburg projecten.

Student portal webdesign voor Maastricht University Limburg
App design voor A2 in Limburg
Webdesign voor Brightlands campussen Limburg
Webdesign Cabinet Adviseurs uit Limburg
Webdesign voor het Limburgse Cafe Sjiek
Webdesign voor Limburgs Conservatorium Maastricht
Webdesign Limburgse fietscourriers Demarrage
Webdesign Limburgs designtegel bedrijf Mosa
Webdesign voor Limburgs Cultureel Centrum Kumulus
Webdesign Limburgs Theater aan het Vrijthof
Webdesign Heerlen bij de hand uit Limburg
Webdesign voor Limburgse tandarts in Wyck

Waarom kiezen voor webdesign Limburg van Zuiderlicht?

Red dot voor Limburgs design

Award winning webdesign


Zuiderlicht is 1986 opgericht en heeft zich in die tijd bewezen als Limburgs design bureau dat zich kan meten met nationale en internationale bureau's. Regelmatig viel ons design in de prijzen bij internationale design wedstrijden als de Red Dot Awards. In de begintijd ging het voornamelijk om grafisch ontwerp, maar we waren er al vroeg bij als het gaat om digital design. Al meer dan 19 jaar hebben we webdesigners in dienst die continu op de hoogte blijven van de nieuwste trends en best practices op het gebied van webdesign.

1 Limburg logo design

Een Limburgs webdesign hart


Hoewel onze focus op nationale en internationale ontwikkelingen op het gebied van webdesign ligt, zijn we een door en door Limburgs bureau. We leveren onze webdesign diensten aan veel Limburgse klanten. Door onze jarenlange ervaring met het werken voor Limburgse klanten kennen we de lokale markt goed en hebben we een uitgebreid netwerk in Limburg. Zo hebben we een centrale rol op ons kunnen nemen bij de ontwikkeling van de innovatieve samenwerkende Limburgse campussen die naar buiten treden onder de vlag van Brightlands. Ook zijn we al jaren betrokken bij de ontwikkeling van Limburgse internationale top design merken als Mosa en Clou.

Wie zijn we?

Ons team van wedesigners, webdevelopers, projectmanagers, copywriters en strategen

Niet te groot, niet te klein


Zuiderlicht werkt met een team van 22 enthousiaste (web)designers, developers, projectmanagers, strategen en copywriters aan diverse design projecten, van groot tot klein. We zijn groot genoeg om grote uitdagingen met u aan te gaan en klein genoeg voor persoonlijk contact.

We vertellen u er graag meer Webdesign Limburg. Aarzel daarom niet om ons te bellen op +31(0)43 325 38 23 of te mailen op info@zuiderlicht.nl.

Meebouwen aan Limburg door meer dan design

Lichting Zuid Limburg

Kiest u ook voor webdesign Limburg?

Als u net als ons waarde hecht aan webdesign van de hoogste kwaliteit, als u behoefte hebt aan een betrokken partner die met u meedenkt en een hart heeft voor Limburgse ondernemingen en als u behoefte heeft aan de service die alleen een lokale partner kan leveren, neem dan nu contact met ons op.


Bel ons op +31(0)43 325 38 23 of stuur een mailtje naar info@zuiderlicht.nl.


neem contact met ons op

pijltje boven